TopKoplo.Net

Gudang Download Lagu Dangdut Koplo MP3 Terbaru


Happy Asmara - Sampek Tuwek

By

Happy Asmara - Sampek Tuwek

Title: Happy Asmara - Sampek Tuwek
Album: Sampek Tuwek Single
Genre: Dangdut
Size: 354.88KB
Views: 160
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS
Author: Happy Asmara
Source: https://www.youtube.com/watch?v=JTzSgWpHJAg

Published on 2019-11-30

Lirik Lagu Happy Asmara - Sampek Tuwek
Happy Asmara - Sampek Tuwek 「Lirik Lagu」


「Lirik Lagu」
Happy Asmara - Sampek Tuwek

Seneng-seneng bareng, susah-susah bareng
Nyanding sliramu, sayang sliramu
Wes tak angen-angen we bakal dadi jodoku
Wes tak angen-angen kowe dadi pilihanku

Tenang, rasah sepaneng tenang
Aku wes seneng
Rene, rangkulen aku tak nggo sangu turuku
Mbesok miliho dino kowe tak lamar

Rasah nduwe roso, aku ninggalno
Awak`e dewe wes dadi siji

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine
Sayang-sayangan neng kene
Siji-siji ne wong seng gawe ayeme ati
Gawe urepku seneng, mesem saben bengi



Happy Asmara - Sampek Tuwek, Happy Asmara - Sampek Tuwek
Happy Asmara - Sampek Tuwek, Happy Asmara - Sampek Tuwek
Happy Asmara - Sampek Tuwek, Happy Asmara - Sampek Tuwek
Happy Asmara - Sampek Tuwek, Happy Asmara - Sampek Tuwek

Happy Asmara - Sampek Tuwek, Happy Asmara - Sampek Tuwek
Happy Asmara - Sampek Tuwek, Happy Asmara - Sampek Tuwek
Happy Asmara - Sampek Tuwek, Happy Asmara - Sampek Tuwek
Happy Asmara - Sampek Tuwek, Happy Asmara - Sampek Tuwek


Tags: lagu Happy Asmara, lirik Happy Asmara, download Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Sampek Tuwek, Sampek Tuwek Happy Asmara, mp3 Happy Asmara, download lagu Happy Asmara, Sampek Tuwek Single Happy Asmara, download lagu Dangdut Happy Asmara


IKLAN